+90 535 463 53 33
info@cemozluk.com

2022 Güncel Vajina Estetiği

2022 Güncel Vajina Estetiği

2022 güncel vajina estetiği hakkında detaylı bilgilendirmelere bu yazımızda ulaşabilirsiniz. Vajina estetiği her iki partneri olumlu yönde etkiler.

2022 Güncel Vajina Estetiği

Vajina Önemi

Vajina kadın vücudunun çok önemli bir parçasıdır. Üreme için gereklidir ve cinsel hazda da rol oynar. Vajina, rahimden vücudun dışına uzanan kaslı bir tüptür. Adet kanı ve doğum için bir geçit görevi görür. Vajina cinsel zevkte de önemli bir rol oynar. Cinsel uyarılmaya ve orgazma katkıda bulunabilecek birçok sinir ucu içerir. Cinsel ilişki ve doğum için kullanılır. Vajina görünümü de birçok faktörü etkiler.

Vajina Estetiği

Estetik açıdan hoş bir vajina, kadın ve erkek için birçok avantajı beraberinde getirir. Bazı durumlarda bu avantajlar tamamen estetik görüntü olabilirken, diğer durumlarda daha işlevsel etkilere yol açar. Estetik vajina görüntüsüne sahip olma faydalarından bazıları şunlardır:

  • Gelişmiş benlik saygısı ve beden imajı;
  • Her iki partner için artan cinsel zevk ve tatmin;
  • Orgazma ulaşmak için gelişmiş yetenek;
  • İdrar yolu enfeksiyonlarının (İYE) azalması;
  • İlişki sırasında orgazma ulaşma olasılığının artması.

Vajina Estetiği İyileşme Süreci

Vajinal estetik işlemi yaptırmanın birçok faydası vardır. Sadece daha iyi görünüp hissetmekle kalmayacak, iyileşme süreci de nispeten kısa ve kolay. Normal yaşantınıza dönmeniz oldukça kısa olacaktır.

Ameliyatın kendisi minimal invazivdir ve tipik olarak lokal anestezi kullanılarak yapılır. Bu, işlem sırasında uyanık ve bilinçli olacağınız ve herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa cerrahınızla iletişim kurabileceğiniz anlamına gelir. Lokal anestezi ile birlikte genel anestezi uygulama durumuda mevcuttur. İyileşme süresi genellikle sadece birkaç gündür, bundan sonra normal aktivitelerinize devam edebilirsiniz.

Vajinal estetik ameliyatı ile ilgili en iyi şeylerden biri, inanılmaz derecede özelleştirilebilir olmasıdır. Cerrahınız, özel ihtiyaç ve isteklerinizi karşılayan bir tedavi planı oluşturmak için sizinle birlikte çalışacaktır. Labioplasti, vajinoplasti ve himenoplasti dahil olmak üzere çeşitli prosedürler arasından seçim yapabilirsiniz

2022 Güncel Vajina Estetiği.

2022 Yılı Güncel Vajina Estetik Yöntemleri

2022 yılı vajina estetiği yöntemleri 2020’deki ile nispeten aynı. Geliştirilmiş birkaç yeni yöntem var ama en popüler yöntem hala labioplasti. Bu prosedür, labia majör ve/veya minördeki fazla dokunun kesilmesini içerir.

Bir diğer popüler yöntem ise klitoral başlık küçültmedir. Bu prosedür, klitorisi kaplayan cilt miktarını azaltır. Ayrıca klitorisin daha görünür olmasına da yardımcı olabilir. Daha popüler hale gelen birkaç yeni prosedür de vardır. Bunlara lazer vajinoplasti ve G-spot amplifikasyonu dahildir. Lazer vajinoplasti, vajinal kasları ve dokuları sıkılaştıran bir prosedürdür. Vajina görünümünü değiştirmek için de kullanılabilir.

Vajina estetikleri için randevu oluşturabilirsiniz. Vajina estetiği hakkında diğer bilgilendirmeler için mutlaka Instagram paylaşımlarımı da buradan okumanızı tavsiye ediyoruz.

Talep Formu
Bizimle İletişime Geç
Hemen Bizi Arayın

+90 535 463 53 33