+90 535 463 53 33
info@cemozluk.com

Vajina Estetiği Neden Tercih Edilmeli

Genital Bölge Beyazlatma İşleminde Bilinmesi Gerekenler

Vajina estetiği neden tercih edilmeli sorusuna bu yazımızda cevap vereceğiz. Vajinoplasti kadınlarda vajina bölgesi, vajina bölgesinde dudak bozuklukları ve kasık bölgesinin işlevsel fonksiyonları ve estetik açıdan düzeltilebilmesi adına başvurulan bir işlem olarak karşımıza çıkar.

Vajina Estetiği Neden Tercih Edilmeli

Vajina Estetiği 2022

Vajina estetiği 2022 yılında da kadınlar tarafından oldukça tercih edilen bir işlem olarak karşımıza çıkmaktadır. Vajina ameliyatı, estetik cerrahi uygulama prosedürleri arasında yer almaktadır. Vajina estetiği sırasında sorunları yok eden işlemlere örnekler;

  • Vajina bölgesi iç dudakta simetrik bir yapıya sahip olunması adına işlemler gerçekleştirilir. Aynı zamanda bu bölge içerisinde küçültme işlemleri de yapılabilmektedir.
  • Vajinada dış dudak bölgesinde düzeltme işlemleri yapılır. Bunun yanı sıra dış dudakta küçültmede yapılabilmektedir.
  • Vajina bölgesinde yağ enjeksiyon işlemi yapılabilmektedir.
  • Vajinal bölgenin daralması veya genişlemesi için yapılan işlemler mevcuttur.
  • Vajinada kızlık zarının bozulması neticesinde, kızlık zarı zarının tekrardan dikilmesi bu estetik ile mümkündür.

Bu verilen örnekler gibi vajinada meydana gelen her türlü soruna karşılık çözüm vardır. Vajina estetiği ile vajina içerisinde her türlü işlem yapılabilmektedir. 2022 yılı içerisinde en güncel teknolojiler ve yöntemler kullanılmaktadır.

İdeal Vajina Nasıl Olmalıdır?

Kadınlarda vajina tipleri farklı olabilir ve bu tiplerden birini veya birkaçını ideal vajina olarak nitelemek doğru değildir. Kadınlar bazı vajina tiplerini daha çok daha fazla sevse de, vajinanın güzel görünümü sadece vajinanın tekdüze bir görünümü ile ilişkili olmamaktadır.

Genel olarak iç dudakların görünmediği, dış dudakların gevşek ve dolgun olmadığı vajina çeşitlerinin tüm dünyada popüler olduğunu belirtmek mümkün olacaktır. Bu tip vajina çeşidi her kadının istediği bir görüntüdür.

Vajina Kaç İlişkiden Sonra Genişler?

Çoğu kadın vajinanın güzel görünümü ile birlikte vajinanın genişlemesini de merak edebilir. Vajina çeşitli nedenlerle genişleyebilir. Fakat vajina genişlemede cinsel ilişki nedenlerden biri değildir. Vajina daha çok doğum, menopoza girme gibi nedenlerle genişler. Cinsel ilişki sayısı ne kadar çok olursa olsun vajinada bir genişleme meydana gelmez.

Vajinanın genişliği gibi bir şikâyetiniz varsa, vajinanın güzel görünmesi için cerrahi işlemlerle birlikte vajinanın daralması için işlemlerin yapılabileceğine dair bilgiyi de aktarmış olalım. Sizlerde güzel görünümlü vajinaya sahip olmak istiyorsanız, bizlere ulaşın.

Vajina Estetiği Neden Tercih Edilmeli

Vajina Ameliyatı

Bir kişinin vajinasında ameliyat olmayı seçmesinin birçok nedeni vardır. Bazı insanlar vajinalarının görünümü konusunda kendilerini bilinçli hissedebilirken, diğerlerinin ameliyatla giderilebilecek tıbbi endişeleri olabilir.

Vajinal cerrahinin popüler bir türü, vajina kaslarını ve çevresindeki dokuyu sıkılaştırmak için tasarlanmış vajinoplastidir. Bu prosedür, vajinada gevşekliğe yol açan doğum veya diğer travma türlerini deneyimleyen kadınlar için yararlı olabilir.

Diğer bir yaygın vajinal cerrahi türü, labia minora’nın (vajinanın iç dudakları) boyutunu küçültmek için tasarlanmış labioplastidir. Bu prosedür, labialarının görünümü konusunda bilinçli hisseden veya labialarının çok büyük olmasından dolayı rahatsızlık veya tahriş yaşayan kadınlar için faydalı olabilir.

Vajina Estetiği

Vajina estetiği söz konusu olduğunda doğru ya da yanlış cevap yoktur, çünkü her kişinin tercihi tamamen özneldir. Bununla birlikte, vajinalarının görünümü söz konusu olduğunda insanların genellikle tercih ettiği birkaç şey vardır.

Bazı insanlar, her şeyin küçük göründüğü ve her şeyin sıkıştırıldığı daha “düzgün” bir görünümü tercih eder. Diğerleri, labia majora’dan hafifçe çıkıntı yapan iç dudaklarla daha “açık” bir görünümü tercih eder.

Kadın Genital Bölge Estetiği

Kadınların vajinalarıyla ilişkili estetiği tercih etmelerinin bir kısmı kişisel tercihlerle ilgili, bir kısmı da kültürel etkilerden kaynaklanan birçok neden vardır. Bazı kadınlar için düzgün bir şekilde kesilmiş bir vulva veya bakımlı bir labia görüntüsü estetik olarak hoş olabilir. Ek olarak, sağlık bilincine sahip bazı kadınlar arasında cinsel organlarının doğal görünümünü ve hissini takdir etme yönünde büyüyen bir hareket var.

Vajina Güzelleştirme

Vajina güzelleştirme işlemlerinde son zamanlarda bir trend var. Giderek daha fazla kadın vajinalarının görünümünü iyileştirmek için Labioplasti gibi tedavileri tercih ediyor. Bazı insanlar bunun neden bu kadar popüler bir trend haline geldiğini merak edebilir, ancak kadınların vajinalarının estetiğini geliştirmek istemelerinin birkaç nedeni vardır.

Her şeyden önce, birçok kadın vajinalarının görünümü konusunda kendilerini bilinçli hisseder. Dudaklarının çok büyük olduğunu veya vajinal dudaklarının simetrik olmadığını hissedebilirler. Sonuç olarak, çıplak olduklarında utanmış veya utanmış hissedebilirler. Bazı durumlarda, bu düşük benlik saygısına ve hatta depresyona yol açabilir. Konuyla ilgili videolu içeriklerime buradan ulaşabilirsiniz.

Talep Formu
Bizimle İletişime Geç
Hemen Bizi Arayın

+90 535 463 53 33